Några veckor in i arbetet

Jag har nu jobbat fem veckor på min nya arbetsplats och jag trivs i miljön. Det finns utvecklingsmöjligheter men man får ta en sak i taget och se hur man trivs med dessa, vad som går att förbättra och vad som behöver vara som det är och det bästa av allt … det är ett teamarbete – inte något som jag ska driva – jag behöver ”bara” vara en del av det arbetet. Jag har smått kommit igång med att jobba med behandling och utredning, men det går lugnt tillväga. Helt underbart stödjande team.

Tror jag kommer att trivas. Just nu går jag också en kurs, ”ny som förtroendevald” – jag verkar ha gått någon kurs som är liknande – när jag blev skyddsombud på min förra arbetsplats, men denna är lite mer fördjupande vilket är bra. Intressant. Arbetsmiljö intresserar mig.

Kriget i Ukraina som Rysslands Putin har dragit igång fortlöper med tragiska människoöden som följd. Det är en orolig värld vi lever i. Jag är glad att jag inte bor i Ukraina eller Ryssland, men det är obehagligt för det skulle kunna drabba även Sverige. Lite kämpigt är det ändå eftersom allt stiger i pris. Men det finns de som har sämre inkomst än jag så jag ska inte klaga alltför mycket.

Jag har i alla fall varit till optikern och fått synen kollad och beställt två par glasögon, ett par med solglas och ett par vanliga. Behöver starkare glas och fick en liten åthutning av optikern.

Det är dags att lägga sig nu, ska vara pigg och i gång imorgon. Helst orka promenad till jobbet, då jag har en del förbättringsområden vad gäller fysisk aktivitet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.